...

Schoorsteenveger Genk – Schoorsteenreiniging Genk

Bent u op zoek naar een schoorsteeveger in Genk of schouwreiniging in Genk?
Wij bij Ad-Company zijn specialisten in alles over wat met het reinigen van de schoorsteen te maken heeft. 

Schoorsteenvegen vanuit het dak en schouwreiniging: laat het door een vakman doen.

Een propere schoorsteen is immers een veilige schoorsteen en zorgt voor de gemoedsrust die u toelaat om zalig te genieten van een zacht knetterend haardvuur. Een schoongeveegd en open rookkanaal is bovendien energiebesparend, geeft een hoger rendement en meer warmte. Met een schone schoorsteen stoot u minder schadelijke stoffen uit en draagt u uw steentje bij tot een beter milieu.

Ervaren en vriendelijke schoorsteenvegers

Onze ervaren schoorsteenvegers weten precies hoe ze elke klus snel en goed moeten aanpakken. Ze gebruiken professionele apparatuur en laten uw woning netjes achter. Na de veegbeurt bezorgt AD company u het vereiste reinigingsattest.

Hoe gaan we te werk?

Uw schoorsteen vegen we van binnen uit of in sommige omstandigheden vanop het dak, mits de technische- en weersomstandigheden dit toelaten. We trachten geen enkel vuiltje achter te laten . Bij een reinigingsbeurt worden eventuele vogelnesten, dode bladeren en al wat nog meer (ongemerkt) in uw schoorsteen is beland, verwijderd. Na iedere onderhoudsbeurt ontvangt u een attest voor uw brandverzekering.

Schoorsteenvegen van op het dak

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van de schoorstenen van op het dak. Daarom bieden wij u verschillende diensten voor een veilige schoorsteen en een goed onderhouden dak.

Untitled-5

Bel +32(0)487 43 56 40
NOODGEVAL? WIJ ZIJN 7 OP 7 BEREIKBAAR!