...

Schoorsteenvegen en schouwreiniging

Schoorsteenvegen vanuit het dak en schouwreiniging: laat het door een vakman doen.

Een schoorsteenbrand, een CO-vergiftiging, een vogelnest dat de rookafvoer blokkeert … Een schoorsteen die niet onderhouden is, leidt tot gevaarlijke situaties waar u helemaal niet op zit te wachten. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat u jaarlijks uw schoorsteen laat vegen. Ook als u niet wettelijk verplicht bent om dit te doen, is het sterk aangewezen om uw schouw regelmatig te laten reinigen.

Een propere schoorsteen is immers een veilige schoorsteen en zorgt voor de gemoedsrust die u toelaat om zalig te genieten van een zacht knetterend haardvuur. Een schoongeveegd en open rookkanaal is bovendien energiebesparend, geeft een hoger rendement en meer warmte. Met een schone schoorsteen stoot u minder schadelijke stoffen uit en draagt u uw steentje bij tot een beter milieu.

Onze ervaren schoorsteenvegers weten precies hoe ze elke klus snel en goed moeten aanpakken. Ze gebruiken professionele apparatuur en laten uw woning netjes achter. Na de veegbeurt bezorgt AD company u het vereiste reinigingsattest.

Schoorsteenvegen van op het dak

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van de schoorstenen van op het dak. Daarom bieden wij u verschillende diensten voor een veilige schoorsteen en een goed onderhouden dak.

Untitled-5

Bel +32(0)487 43 56 40
NOODGEVAL? WIJ ZIJN 7 OP 7 BEREIKBAAR!