...

Reiniging zonnepanelen

Wij reinigen uw zonnepanelen voor een langere levensduur en een verbetering van het rendement. Zonnepanelenreiniging bij Ad-Company in goede handen.

U investeerde in zonnepanelen en u wil ook hun levensduur verlengen en hen zo optimaal mogelijk laten presteren. Stof, vuil en milieuverontreinigende stoffen hebben een grote invloed op de efficiëntie van zonnepanelen.

Zonnepanelen laten reinigen

Een fikse regenbui is niet altijd voldoende om ook het hardnekkigste vuil te verwijderen. Met een jaarlijkse reinigingsbeurt door AD company maakt u wel komaf met dit vuil en vermijdt u dat de panelen te snel in rendement afnemen.

Onze experts zorgen niet alleen voor een simpele schoonmaakbeurt; ze voeren meteen ook een korte visuele inspectie uit om er zeker van te zijn dat alles in goede staat verkeert. Kleine problemen worden op deze manier vroegtijdig gedetecteerd.

Wij hebben de nodige knowhow in huis om uw zonnepanelen professioneel en zorgvuldig te reinigen. Wij verzekeren een gepaste behandeling en gaan altijd krasvrij te werk. AD company maakt schone energie nog schoner !

Untitled-5.png

Bel +32(0)487 43 56 40
NOODGEVAL? WIJ ZIJN 7 OP 7 BEREIKBAAR!